Pau Silenci Natura
white_30.png
logo-mascalliques-2-trans.png

La Gloria de Casalliques

Soc nascuda a Barcelona l’any 1953, mare de dos fills i àvia de sis néts.

Vaig començar a treballar molt jove. Vaig formar-me pel món de l’empresa i el secretariat, deixant-ho temporalment per atendre els meus fills.

El meu primer projecte personal va ser crear una escola bressol, l’Esquirol, que vaig dirigir durant dotze anys. Despres vaig incorporar-me a l’empresa familiar, una indústria amb més de 40 anys d’història, formant-me al costat de profesionals amb rigor, per gestionar la direcció administrativa financera i laboral durant 17 anys. Però alguna cosa a dins meu m’empenyia a buscar altres respostes.

Amb l’afany que sempre he tingut per comunicar-me vaig començar fent voluntariat amb nens malalts de càncer amb l’AFANOC a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Vaig ser a la fundacio Vicenç Ferrer a l'India, coneixe'l, ha estat una vivencia inol-vidable.

Aquestes experiències van reafirmar el meu desig d'acompanyar els altres.

D’ençà, m’he anat formant en Reiki metòde Usui, quiromassatge a l'escola Quirotema, teràpia gestalt, tallers de dol, numerologia i lletres hebraiques, astrologia, ensinistrament de gossos d’ajuda social a la fundació Bocalan,Eneagrama-Comunicació-i-Natura amb l’equip de l’Isabel Salama i en Jorge Mendoza. Finalment, em vaig introduir en l’aprenentatge de la vida i la cultura del SEITAI al Centre Cultural per la Salut de la Mercè Blanco. Per ella tot el meu agraïment, per haver compartit tanta saviesa.

Tos els pasos i les persones que he anat trobant al llarg dels anys, em van dur cami a Casalliques, a ells el mes sincer agraiment i com no a la familia que m'ha donat tot el suport per fer posible el meu somni. 

 

Depenem de la naturalesa no només per la nostra supervivència física.

Necessitem també a la naturalesa per a que ens mostri el camí a casa.

Ens hem perdut en tenir, pensar, recordar, anticipar. No sabem escoltar...

Hem oblidat allò que les pedres, les plantes i els animals encara saben.

Ens hem oblidat de ser; de ser nosaltres mateixos, d'estar en silenci, d'estar on està la vida:      

Aquí i Ara.

Sent la vida dins el teu cos, això t'ancora en l'ara

Eckhart Tolle